EasySeat Pro Hub comfort zadel

Hobson
HES003
    Levertijd:op voorraad
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Easy Seat Pro Hub is een fietszadel (géén ISM) die verstelbaar is en bestaat uit 2 gedeeltes welke uit elkaar gedraaid kunnen worden. Dit maakt dit zadel tot een zeer veelzijdig en comfortabel zadel.

Vraag naar de EasySeat Pro Hub bij uw lokale fietsenwinkel of bestel hem online. 

Stoma zadel
Prostaat zadel

Easy Seat Pro Hub:

De Easy Seat Pro Hub, de verstelbare schalen zorgen ervoor dat de druk alleen maar op de zitbotjes komt. Het hele perineale gebied bij zowel man als vrouw blijft vrij van het zadel en hierdoor ook het stuitje. Een ongekend genot voor de vele mensen die last hebben van het stuitje of door stoma gebruik moeilijk kunnen fietsen. Maar ook voor elk andere fietser(ster) een verademing! Geen zwetende gel-zadels meer. Druk alleen op de zitbotjes, de schalen van het zadel bewegen heel iets mee met de fietsbeweging. Een werkelijk uniek en comfortabel zadel voor een ieder die graag prettig fietst.

De Pro Hub wordt aangeraden voor langere ritten en iets sportieve(re) houding.

Lengte:・    180mm
Breedte:        
215mm tot 250mm
Vulling:           Foam
Rails:              C
hroommolybdeenstaal i.c.m. kunststof
Kleuren:         
Zwart
Hoogte:     110mm (achter) 95mm (voor)

Geschikt stadsfietsen elektrische fietsen en hybrides. 

Kies vandaag nog voor:
- Uw gezondheid
- Een betere houding
- Easy Seat Pro Hub

 

Zowel dit zadel (EasySeat Pro Hub als de EasySeat II) zijn beide zgn uni-sex zadels. Toch neigt dit zadel ernaar het best te bevallen bij heren en de EasySeat II het best bij de dames.
 

Laat u niet verleiden tot aankoop van een ander merk zadel. Geen enkel ander merk bied een volledige ontlasting van de voorzijde én middengebied.
EasySeat gaat niet uit van meting van zitbotjes. Naar onze mening en zienswijze is het opmeten van zitbotjes, zeker voor voor gebruik bij stadsfietsen, elektrische fietsen en hybridefietsen volkomen zinloos!

A) Geen enkel van deze zadels is smaller dat de breedst gemeten maat van zitbotjes.

B) Elke (beetje) ervaren fietsenmaker/verkoper/adviseur kan al bij binnenkomst redelijk inschatten welke afstand er uit de meting gaat komen.

Dit zadel is een een zadel voor de stadsfiets maar kan ook op hybride  elektrische fiets.

Medische toepassingen:
Zadel voor lychen sclerose
Prostaatzadel
Zadel icm met AMS( 800) prothese
Zadel voor stoma patienten
Zadel voor stuitjesproblemen
Zadel voor vulva-problemen

 

Geheel uitgedraaid is dit zadel gegarandeerd tot 80 kg. In ingedraaide toestand tot 120kg.
We adviseren dan ook niet meteen ver uiteen te draaien, meestal is de stand waarin het zadel wordt geleverd voldoende.

Waak voor imitatie en koop alleen bij dealers vermeld op deze site!

 

Zadelpijn is een veel voorkomende klacht bij fietsers.
Allereerst wil ik het begrip zadelpijn opdelen in 3 groepen:

- Zadelpijn bij de zitbotjes.

- Zadelpijn bij het stuitje

- Zadelpijn aan de voorzijde

Klik hier voor de volledige uitleg

 

ISM zadels zijn fietszadels met gleuf zodat de weke delen bij dames en het perineum bij heren wordt ontlast. Als dameszadel is de gleuf van de ISM zadels een hele verlichting. Maar ook doordat de ISM zadels een zogeheten neusloos zadel is. De weke delen komen deels voor het zadel en niet op het zadel. Dit voorkomt zadelpijn bij dames.
Voor de heren geldt dat het perineum in de gleuf valt. Daarom word een ISM zadel ook wel eens een prostaatzadel genoemd. Het perineum kan namelijk trillingen doorgeven aan het (diepe gelegen) prostaat. Wat dan weer prostaatvergroting of prostaat irritatie kan geven. Dus ook voor de heren kan een ISM zadel zadelpijn voorkomen.
Medische toepassingen:
Zadel voor lychen sclerose
Prostaatzadel
Zadel icm met AMS( 800) prothese
Zadel voor vulva-problemen

 

NEEM TIJD VOOR HET AFSTELLEN VAN DIT ZADEL! Omdat er een steunpunt ontbreekt aan de voorzijde is het afstellen van het zadel een zeer precies en tijdrovend klusje. Neem er de tijd voor en verstel het zadel stap voor stap,??totdat u de juiste afstelling?? heeft gevonden. U zult daarna nooit meer een ander zadel willen!

Bekijk de juiste manier van afstellen hier !

 

 

 

Zadels met een speciale vorm zoals deze kunnen niet voorzien worden met een dekje wat uit 1 geheel bestaat. Op dit zadel zit een gestikt dekje. Het kan daardoor gebeuren dat het in de naden wat water opneemt. Wij adviseren dan ook om het zadel af te dekken als deze buiten in de regen staat. Tijdens gebruik is dat afdekken niet nodig.